Печат на безконтактни, магнитни и PVC карти Печат на безконтактни, магнитни и PVC карти Печат на безконтактни, магнитни и PVC карти

 

Добре дошли в CardPrint-BG – печат на безконтактни, магнитни и PVC карти

Приложението на картите е безгранично. Винаги се намират нови и нови приложения на картите.

Карти за лоялни клиенти - спечелете си редовни клиенти. Подарете карти на вашите по-значими клиенти и ги спечелете като редовни. Когато на картата има надпис "Вип клиент" или "Лоялен клиент", вашият клиент се чуства малко по специален или различен от всички останали клиенти.

Карти за отстъпка - това е хит в момента. Когато подарите карта с малък процент отстъпка (примерно 2%), Вие печелите редовни клиенти, които пазаруват основно от Вас, защото имат отстъпка. Подсъзнателно клиента си налага правилото да пазарува при вас, защото му е изгодно. В случая не е от значение колко е голям процента, а това че го има.

Хотелски карти - Това приложение на картите в момента доста се наложи. Вече всеки хотел, които държи да изгради имидж на модерен и комфортен за своите клиенти, се сбогува със старите неудобни брави с ключове, и използва брави, които работят със карта, слага прекъсвачи които се активират с карта, и още услуги които може да ползват клиентите само с използването на една пластмасова карта.

Позволете ни да Ви спечелим редовни клиенти. Вие го заслужавате!

Печат на безконтактни, магнитни и PVC карти