Печат на безконтактни, магнитни и PVC карти Печат на безконтактни, магнитни и PVC карти Печат на безконтактни, магнитни и PVC карти

 

Добре дошли в CardPrint-BG – печат на безконтактни, магнитни и PVC карти

Обикновени - служат за отразяване принадлежността на приносителя към дадена държавна институция (например нашите лични карти), фирмена структура, търговска или здравна система, образователна или клубна организация и др. Този тип карти са само легитимиращи и не разполагат с възможност да съхраняват друг вид информация освен изписаната върху повърхността. По този начин се избягва нуждата от специално четящо устройство. При нужда от допълнителна защита върху картите може да се нанесат различни защитни елементи, като например холограми, надписи, номера, защитено поле за подпис, баркод и др.


Карти с магнитна лента - познатите ни като Smart карти разполагат с възможността да съхраняват определено количество информация записана върху магнитна лента, разположена на гърба на картата. Тази информация може да бъде променяна многократно, като това позволява голяма гъвкавост за приложението на картите с магнитни ленти. Най-често те биват използвани от банките за издаване на дебитни и кредитни карти. За да бъдат използвани, е необходимо да бъдат поставени или прекарани през специално четящо устройство.


Безконтактни карти - позволяват четене на информация (обикновено тя бива някакъв уникален номер) от разстояние, без да е необходим физически контакт с четящото устройство. Използва се и в трудни условия, където електронната информация е защитена от промяна или изтриване.

Позволете ни да Ви спечелим редовни клиенти. Вие го заслужавате!

Печат на безконтактни, магнитни и PVC карти